BESPLATNA INFO LINIJA: 0800 202 53
MONOGRAFIJA: Vaš vjetar u leđa

MI-BOSPO podrška JU Dječijem vrtiću "Poletarac" u Srebrenici

MI-BOSPO kroz svoju politiku društvene odgovornosti posebnu pažnju obraća potrebama i molbama organizacija koje se brinu o najmlađim članovima našeg društva. Ovaj put, MI-BOSPO se odazvao molbi JU Dječiji vrtić "Poletarac" iz Srebrenice, te donirao potrebnu opremu odnosno stalno sredstvo za rad.

JU Dječiji vrtić "Poletarac" je jedina institucija u Srebrenici koja se brine o predškoloskom obrazovanju djece,  posvećeni su pružanju što boljeg i kvalitetnijeg predškolskog obrazovanja djeci.

Ibrima Halilović, menadžerica MI-BOSPO podružnice Vlasenica, posjetila je vrtić „Poletarac“ i uručila donaciju ispred MI-BOSPO-a, te prenosi lijepe i pozitivne utiske nakon boravka u ovoj ustanovi.

Iz JU Dječiji vrtić „Poletarac“ poručuju da im je ova podrška dragocjena, da će veoma mnogo značiti u obavljanju svakodnevnih aktivnosti. Objekat je opremljen didaktičkim materijalima ali im je nedostajala mašina za suđe kako bi imali što kvalitetniji, ugodniji i higijenski  obezbjeđen boravak mališana u njihovoj ustanovi.

MI-BOSPO smatra da je od izuzetnog značaja pružati podršku zajednici, posebno kroz inicijative koje imaju direktan uticaj na razvoj i obrazovanje djece. Djeci koja borave u ovom vrtiću želimo lijepo i zdravo odrastanje, a upravi i zaposlenicima  mnogo uspjeha u njihovom daljem radu, sa željom da zajedno nastavimo graditi bolju budućnost za naše najmlađe.