BESPLATNA INFO LINIJA: 0800 202 53
MONOGRAFIJA: Vaš vjetar u leđa

MI-BOSPO podrška JU Srednja tehnička škola “Hasib Hadžović” Goražde

Ulaganje u kvalitet izvođenja nastave u školama često se odnosi i na potrebe za nabavkom tehničkih sredstava i opreme, te se tim putem srednja škola "Hasib Hadžović" Goražde obratila MI-BOSPO-u za podršku.

"Sve je veći broj materijala koje je potrebno kopirati, a kopir aparat je nedostajao ovoj školi. Naša učenica, Amila Obuća, predsjednica Vijeća učenika došla je na ideju za nabavkom kopir aparata. Upoznata sam već od ranije da je MI-BOSPO društveno odgovorna organizacija, koja podržava zajednicu, te smo se iz tog razloga i obratili molbom za donaciju, i zaista nam mnogo znači podrška. Zahvaljujući ovoj donaciji, nastavni procesi će se odvijati nesmetano što će olakšati i učenicima i nastavnicima." - izjavila je Aldijana Živojević, profesor hemije u JU Srednja tehnička škola "Hasib Hadžović " Goražde."

MI-BOSPO vjeruje da je obrazovanje novih generacija najvažnije za budućnost naše zemlje,  te se iz tog razloga vrlo rado odaziva inicijativama koje kao krajnji ishod imaju podršku obrazovanju. Ovoj podršci obradovali su se i učenici i nastavno osoblje.

Nastavnom osoblju i učenicima ove škole, MI-BOSPO želi, mnogo uspjeha u daljem radu, kao i mnogo uspješno realizovanih projekata.