BESPLATNA INFO LINIJA: 0800 202 53
MONOGRAFIJA: Vaš vjetar u leđa

Uspješna priča klijentice Mire Kljajić iz Prnjavora

„Zahvaljujući kreditnim sredstvima MI-BOSPO-a uspjela sam ostvariti sve što sam zamislila.“ – izjavila je Mira Kljajić, dugogodišnja naša klijentica iz Prnjavora.

Mira Kljajić iz Prnjavora započela je saradnju sa MI-BOSPO-om prije skoro dvadeset godina. Mira se uspješno bavi poljoprivredom. Svojim trudom i radom, te uz adekvatnu finansijsku podršku, ostvarila je  mnogo toga. Nije uvijek bilo lako, suočavala se sa mnogim preprekama, ali njena snaga i njen duh nisu joj dozvoljavali da posustane, već su je gurali naprijed. Poljoprivreda je takva djelatnost da vodi u više pravaca, pa se Mira bavila voćarstvom, povrtlarstvom, tovom bikova, uzgojem koza.  Trenutno, ističe, da je svoju pažnju preusmjerila na uzgajanje plasteničkog povrća i posebno cvijeća jer joj je njega cvijeća oduvijek bila velika ljubav. Svoje poljoprivredne proizvode plasira na tržištu Prnjavora i okolice. Kreditna sredstva je mahom koristila za ulaganja u poljopovredu, ali i za unaprjeđenje stambenog prostora i izgradnju pomoćnih objekata.

„MI-BOSPO mi je bio podrška u najtežem periodu života i to mi jako mnogo znači.“ –  ističe Mira Kljajić, a mi smo zadovoljni kada su naše klijentice zadovoljne saradnjom i kada su uspješne u poslovima kojima se bave.

Mira Kljajić je veoma kreativna, kroz razgovor je navela da ima i novih ideja za ulaganje kreditnih sredstava, a u MI-BOSPO-u vidi idealnu podršku za ostvarenje njenih budućih planova.

Zahvalni na povjerenju, klijentici Miri želimo uspjeh u svemu što radi. MI-BOSPO je tu da bude vjetar u leđa i dalje.