BESPLATNA INFO LINIJA: 0800 202 53
MONOGRAFIJA: Vaš vjetar u leđa

MI-BOSPO uzeo učešće na XXII Međunarodnom simpoziju “Challenge Neum 2023”

Danas je počeo sa održavanjem  XXII Međunarodni simpozij “Challenge Neum 2023” koji organizuje konsultantska kuća Revicon.  Simpozij traje od 7. do 9. juna, a održava se u Grand hotelu Neum, u Neumu.

MI-BOSPO takođe prisustvuje simpoziju, a predstavljaju ga kolege iz Odjela interne revizije - Mevludin Hadžić, glavni interni revizor i Amir Omerčaušević, senior interni revizor.

Prema informacijama sa prvog dana i najave tema koje će biti obrađene na simpoziju, da se zaključiti da su teme vrlo interesantne i korisne. Voditelji i učesnici sesija su stručnjaci iz svijeta ekonomije, a neke od tema o kojima će se govoriti na ovom trodnevnom simpoziju su “Izazovi financiranja:ulaganje u održive biznise”, “Uloga interne revizije u izvještavanju o održivosti.“ Da je simpozij vrlo značajno poslovno okupljanje, govori i činjenica da iz godine u godinu okuplja sve veći broj učesnika. 

Važno je spomenuti da će za vrijeme trajanja simpozija, odnosno 8.6., Akademsko-strukovno udruženje internih revizora  održati VI Akademiju internih revizora.

MI-BOSPO smatra da nadogradnja znanja doprinosi stvaranju boljih ideja koje će za ishod imaju još bolju i kvalitetniju uslugu klijentima.

MI-BOSPO, inspirisan Vašim uspjehom!