BESPLATNA INFO LINIJA: 0800 202 53
MONOGRAFIJA: Vaš vjetar u leđa

MI-BOSPO podrška obrazovanju: Posjeta JU OŠ “Husino” Tuzla

Kako bi se na jedan vrlo kvalitetan i stručan način isporučivali nastavni sadržaji, te nesmetano izvodili nastavni procesi vrlo je važna adekvatna nastavna oprema. MI-BOSPO podržava obrazovanje i inicijative koje su korisne za obrazovanje budućih generacija, te je iz tog razloga pružio podršku JU OŠ “Husino” Tuzla, kojoj je za potrebe i poboljšanje nastavnih procesa i održavanje kulturnih manifestacija donirao muzički razglas.

Osnovna škola "Husino" je škola koja pridaje veliki značaj multietničkoj saradnji, toleranciji i poštivanju različitosti. Škola broji 97 učenika i istu pohađaju učenici različitih konfesija. Kako bismo pokazali ljepotu različitosti, za sve blagdane i praznike priređujemo različite kulturne manifestacije, međutim nismo imali adekvatnu muzičku opremu. Zahvalni smo MI-BOSPO-u za uručenu donaciju i što prepoznaje značaj pružanja podrške obrazovanju. Zahvaljujući doniranoj opremi naši nastavni procesi, kao i kulturni sadržaji će uveliko biti kvalitetniji i djeci zanimljiviji.” – izjavila je Mirsada Baraković, direktorica JU OŠ “Husino”.

MI-BOSPO smatra da je podrška obrazovanju od izuzetnog značaja za društvo, ističući pri tome obrazovanje budućih generacija. Vrijeme u kojem živimo nalaže inovativniji pristup u nastavi tako da vjerujemo da će ovaj naš doprinos obogatiti izvedbu planiranih nastavnih i kulturnih aktivnosti.

Upravi, nastavnom osoblju i učenicima ove škole MI-BOSPO želi mnogo uspjeha i sreće u radu.