BESPLATNA INFO LINIJA: 0800 202 53
MONOGRAFIJA: Vaš vjetar u leđa

Uspjesi mladih MI-BOSPO klijenata – Amra Bešić iz Tuzle

Amra Bešić je korisnica OKredita, koji je namijenjen za podršku mladima u biznisu, i naglašava značaj dodatne pogodnosti koju ovaj kredit ima, a to je edukacija. Smatra je vrlo korisnom i vrijednom, jer takav vid podrške obogaćuje znanje mladih poduzetnika i pospješuje prilike za uspjeh.

Mladi ljudi imaju kreativne ideje, inovativan pristup poslu i predstavljaju veliki potencijal za jačanje ekonomije svake države. Sjajan primjer takve poduzetnice koja uspješno vodi posao je naša klijentica, Amra Bešić. Vlasnica je berberske radnje AB Trend koja se nalazi na Brčanskoj malti u Tuzli, u ulici Armije BiH br. 2.

Prije nego je započela vlastiti biznis, Amra je po završetku srednje škole radila u drugom frizerskom salonu gdje je usavršavala svoj zanat i sticala iskustvo. Zbog smanjenog obima posla tog salona, ostaje bez zaposlenja i tada dolazi na ideju da osnuje vlastiti biznis. Imala je potrebno znanje, iskustvo, kao i razrađenu ideju, ali su joj nedostajala početna kreditna sredstva kojim bi ostvarila svoju ideju. Tada započinje njena saradnja sa MI-BOSPO-om, i upravo tim kreditnim sredstvima je omogućila početni kapital, te uz pomoć svojih roditelja, sa samo 18 godina, uspijeva da 2016. godine registruje svoj posao. Amra je uplovila u poduzetničke vode iako nije imala prethodno iskustvo kao poduzetnik, ali se odvažila jer je imala jaku volju da uspije.

Amra je jako zadovoljna kreditnom ponudom kao i pogodnostima koje ima u MI-BOSPO-u, i takođe ističe da je za uspjeh posla vrlo važan pouzdan i siguran kreditor, a to je za nju MI-BOSPO.

U poređenju kako je njen posao izgledao na početku i kako izgleda danas, Amra kaže da posao napreduje dobro, ima lojalne klijente koji su zadovoljni uslugom, te samoodrživ posao koji se razvija i raste. Amra planira da proširuje posao, da angažuje još jednog zaposlenika, svoju mlađu sestru.

Moderan pristup poslu podrazumijeva i prisutnost na društvenim mrežama, tako da je i Amra kreirala profil svog salona AB Trend na društvenim mrežama Facebook i Instagram. Stoga vas pozivamo da pogledate i zapratite profil AB Trend na Facebook-u https://www.facebook.com/abtrend2  i Instagram-u https://www.instagram.com/ab.trend i tako zajedno pružimo podršku.

Ponosni smo na uspjehe svojih klijenata, podržavamo mlade u biznisu i vjerujemo u njihov, i uspjeh svih naših klijenata.

MI-BOSPO, isnpirisan vašim uspjehom!