BESPLATNA INFO LINIJA: 0800 202 53
MONOGRAFIJA: Vaš vjetar u leđa

Obavještenje o podnošenju prigovora

Ukoliko imate prigovore na MI-BOSPO način rada, u bilo kojoj fazi saradnje sa Vama, odnosno ukoliko ste nezadovoljni proizvodima i uslugama koje su Vam isporučene, naša preporuka je da se uvijek prvo obratite našem osoblju u uredu sa kojim sarađujete. Naše osoblje je uvijek spremno i na usluzi da odgovore na zahtjeve klijenata.


Ukoliko niste zadovoljni reakcijom osoblja u uredima na određenu situaciju, proizvod, uslugu, način komunikacije, pošaljite prigovor menadžemntu MI-BOSPO-a. Prigovor se podnosi na jedan od načina:

  • Pozivom na besplatni info broj: 0800 202 53
  • Telefonski poziv centrali: +387 35 270 283
  • Putem emaila na adrese: odborzazalbe@mi-bospo.org i/ili mi-bospo@mi-bospo.org
  • Pismo poštom na adresu: MKF MI-BOSPO, Bosne srebrene bb, 75000 Tuzla
  • Putem poruke na Messenger zvanične Facebook stranice MKF MI-BOSPO

Prigovor klijenta treba da sadrži osnovne podatke o klijentu, kao i opis spornog odnosa između klijenta i MI-BOSPO-a koji je, po mišljenju klijenta, nastao kao posljedica nepridržavanja odredbi zakona, podzakonskih propisa, zaključenog ugovora, dobrih poslovnih običaja, ili objavljenih općih uslova poslovanja od strane MI-BOSPO-a, te vrijeme i mjesto njegovog nastanka. Odgovor na pismeno upućen prigovor dobićete najkasnije u roku od 30 dana od dana podnošenja prigovora. Ukoliko klijent nije zadovoljan odgvorom ima pravo da uputi prigovor Agenciji za bankarstvo Federacije Bosne i Hercegovine.