BESPLATNA INFO LINIJA: 0800 202 53
MONOGRAFIJA: Vaš vjetar u leđa

Saopćenje

Poštovani/a,

dešavanja sa kojima se susreće cijeli svijet, pa i Bosna i Hercegovina uzrokovana Corona virusom (COVID-19)

utiču na gotovo sve sfere poslovanja, pa tako i na mikrokreditni sektor u BiH.

MI-BOSPO svim svojim klijentima osigurava dostupnost u svakom momentu,  radno vrijeme svih ureda je od 7.30 do 16 sati u FBiH, odnosno do 15.30h u RS, dok je Kontaktni centar putem besplatne info linije 0800 202 53 dostupan svaki radni dan do 18h.

Svakodnevno možete slati vaše upite putem društvenih mreža Facebook i Instagram, Viber javnog kanala i na sve vaše upite biće odgovoreno u najkraćem roku.

U MI-BOSPO-u su provedene sve preporučene higijenske mjere s ciljem zaštite zdravlja zaposlenika i klijenata, poštujući i druge mjere; udaljenosti između klijenata a posjete u uredima su svedene na minimum.

Imajući u vidu egzistencijalne izazove sa kojima se susreću klijenti, MI-BOSPO u ovom momentu vrši detaljne analize  otplate kredita i iznalazi način djelovanja u skladu sa mogućnostima ali i zakonskim obavezama i uputama Agencije za bankarstvo.

Odluku o privremenim mjerama MI-BOSPO će objaviti putem web stranice www.mi-bospo.org.

Jako je važno da klijenti MI-BOSPO-a znaju da se tokom ranijih kriza koje su se dešavale globalno na polju ekonomije, uvijek iznalazio način da se  adekvatno odgovori na izazove sa kojima su se klijenti susretali u otplati kreditnih zaduženja, te da će isti princip biti zadržan i sada.

Vaš MI-BOSPO