BESPLATNA INFO LINIJA: 0800 202 53
MONOGRAFIJA: Vaš vjetar u leđa

Podrška održavanju “Konferencije beba 2023” u Srebrenici

U Srebrenici je jučer održana jedanaesta po redu manifestacija “Konferencija beba 2023”, u organizaciji Odjeljenja za društvene djelatnosti i javni servis Opštine Srebrenica. MI-BOSPO, kao društveno odgovorna organizacija, je takođe dao doprinos u održavanju ovog značajnog događaja.

Na ovoj manifestaciji, koja je okupila više od stotinu djece, priređen je zabavni program, a takođe je održana i šetnja roditelja sa dječicom.

Prije svega zahvaljujemo se na podršci u okviru manifestacije “Konferencija beba 2023” koja je održana jučer u Srebrenici. U okviru konferencije okupili smo  više od stotinu djece rođene u protekle tri godine, i zahvaljujući sponzorima obezbijedili prigodne poklone za sve njih. MI-BOSPO već duže vrijeme prati naše aktivnosti, na čemu se zahvaljujemo.” – izjavio je Adem Mehmedović, načelnik Odjeljenja za društvene djelatnosti i javni servis Opštine Srebrenica.

U sklopu manifestacije  održano je više takmičenja kao što je takmičenje beba u puzanju, trčanju, te takmičenje očeva u presvlačenju beba. Dodijeljene su nagrade najstarijoj, najmlađoj i bebi sa najviše braće i sestara.

MI-BOSPO vrlo rado podržava manifestacije kojima se promovišu porodične vrijednosti i koje su vrlo značajne za jačanje lokalne zajednice.