BESPLATNA INFO LINIJA: 0800 202 53
MONOGRAFIJA: Vaš vjetar u leđa

ŠAHA MUČAJ, TUZLA

Šaha Mučaj iz Tuzle je divna i marljiva žena koja se bavi proizvodnjom pekarskih proizvoda preko dvadeset godina.

Zajedno sa suprugom, sinom i troje zaposlenika uspješno posluju sve ove godine, a njihovi preukusni proizvodi su poznati širom Tuzlanskog kantona. Opojni mirisi svježih peciva šire se pekarom i okolicom, a o kojima se pripovijeda i šire. Počeci nisu bili nimalo laki, ali uz mnogo truda, ulaganja i pravu podršku uspjeli su dovesti svoj posao na zavidan nivo, kazala je klijentica Šaha.

Sa MI-BOSPO-om posluje od 2001. godine, skoro dvadeset godina. Kredite je uglavnom koristila za ulaganje u posao, adaptaciju stambenog prostora ili neke druge potreba, ali preovladavaju poslovni krediti. Klijentica je u razgovoru više puta spomenula da je zadovoljna saradnjom sa MI-BOSPO-om, a posebno je izdvojila brzinu obrade kredita i ljubaznost kreditnih analitičara.

U MI-BOSPO-u prije svega vidi prijatelja, nekoga ko je uvijek tu za nju, da je podrži u realizaciji njenih planova. Istakla je, takođe, da joj je MI-BOSPO uvijek izlazio u u susret, cijeli proces oko podizanja i otplate kredita je uvijek prolazio bez ikakvih problema te da je u svemu tome jako važna odgovornost i uzajamno povjerenje.

Svoje povjerenje iznova ukazuje MI-BOSPO-u i tako će ostati buduće jer je zadovoljna dosadašnjom saradnjom i pažnjom koju MI-BOSPO poklanja svojim klijentima. Primjer tome jesu i poklon vaučeri koje je nedavno dobila. Kazala je da je to jedan divan način kojim se nekome ukazuje na važnosti. Ovim gestom MI-BOSPO je pokazao svojim klijentima da su mu bitni, da misli i brine o njima.

„Ukoliko neko planira ulaganje u posao ili neku drugu svrhu, preporučujem da posjeti MI-BOSPO jer će tu pronaći ono što je potrebno. Sarađujem sa njima sve ove godine i veoma sam zadovoljna pa zašto ne bi bili i vi.“ – za kraj je poručila klijentica Šaha Mučaj.