BESPLATNA INFO LINIJA: 0800 202 53
MONOGRAFIJA: Vaš vjetar u leđa

Obraćanje direktora MI-BOSPO-a

Poštovani klijenti, prijatelji i saradnici,

Obavještavam Vas da u novonastaloj situaciji vezanoj za sprječavanje širenja koronavirusa (COVID-19) MI-BOSPO provodi niz mjera

kako bi pravovaljano zaštitio sve Vas, kao i naše zaposlenike, a pritom osigurao da niti u jednom momentu naša dostupnost za Vas ne bude dovedena u pitanje.

 U skladu sa svim preporukama Svjetske zdravstvene organizacije, u sve MI-BOSPO urede smo distribuirali odgovarajuće dezinficijense, a osim toga svakog dana u periodu od 12h do 13h vršimo dezinfekciju svih ureda.

Preventivno djelujući, osigurali smo da u ured ne ulaze više od dvije osobe istovremeno te da svaki posjetitelj prije ulaska izvrši dezinfekciju ruku, i apelujemo na Vas da izrečene mjere poštujete kako biste zaštitili Vaše zdravlje, zdravlje Vaših najbližih ali i zdravlje MI-BOSPO zaposlenika.

MI-BOSPO je i tokom ranijih perioda, teških po naše građane, pokazao da nam je klijent/ica u centru našeg djelovanja, a u skladu s tim i sada ćemo biti Vaša podrška.

Ohrabrujem Vas da pozovete naše osoblje za svaki vid pomoći i podrške koji Vam je u ovim trenucima potreban, a mi smo sa svoje strane učinili sve da taj kontakt bude bezbjedan za sve nas.

Takodjer želim da znate da smo Vam na raspolaganju putem besplatne info linije 0800 202 53, svaki radni dan od 7.30 do 18h i tako će biti sve dok traje ovaj period, dok svi naši uredi rade po ustaljenom radnom vremenu od 7.30 do 16h.

Pozdravljam Vas  i molim da brinete o svom zdravlju kao i zdravlju Vaših najbližih,

 

Safet Husić
dirketor MKF MI-BOSPO